Orákulum - Oracle: Knihovna a škola studentů magie - The Library and school for students of magic

CZECH <<< >>> ENGLISH

/CZECH/

Milí čtenáři,

naše škola je skutečně vhodná pro každého vážného zájemce, kdo je schopen se alespoň trochu domluvit s našimi vyučujícími - nejedná se však jen o studium magie jako takové, ale i o osobní rozvoj, který využijete v rámci svého každodenního života. 

Pokud budete využívat moudrosti a služeb naší knihovny poctivě, pak lze očekávat i rychlejší příchod žádaných výsledků - jinými slovy změny, které vás čekají a budou viditelné pro všechny: Povede se vám podstatně lépe a váš život nabude cennějších hodnot. Stanete se vyrovnanějšími, práce už vám nepřijde tak obtížná jako dříve a setkáte se se spoustou dalších změn k lepšímu, které na sobě můžete pozorovat jak sami, tak i ostatní.

Vstup do >>> Rychlý průvodce Knihovny studentů magie.

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
ředitel


/ENGLISH/

Dear readers,

our school is really suitable for every serious taker, who is able to at least a little talk with our teachers - this is not about just studying magic as such, but also about personal development, which you can use in your daily life.

If you´ll use the wisdom and services of our institution seriously, then you can also expect faster arrival of the desired results - in other words, the changes that await you and will be visible to all: You´ll get better and more valuable things in your life. You will become more balanced, the work won´t be so difficult as before and you and other people will meet lots of additional changes in your better life. 

Go to >>> Quick guide of the Library of students of magic. 

Have a nice day, all of you,

Lukáš Přibyl
manager 

2 komentáře:

  1. To by se mělo této školy držet, takové výhody. :)
    Ale opravdu jenom pro vážné zájemce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, je to pro lidi, kteří to nebudou brát jako jenom nějakou hru (a podobně)

      Vymazat