Přemýšlení: Ruleta (červená X černá), hrát či nehrát ?

Milí čtenáři,

jak si mnozí mohli všimnout, na internetové síti koluje ve velkém zvěst o celkem reálné příležitosti částečného či úplného vítězství a to v rámci hry známé jako Ruleta. Snad každý se s Ruletou alespoň jedenkrát v životě setkal. Já osobně nedělám do hazardu, i když v tomto případě se nejedná tak úplně o hazard v pravém slova smyslu, ale tuto metodu hry jsem si osobně párkrát vyzkoušel a to s určitým úspěchem. Abyste dosáhli alespoň někdy vítězství částečného či úplného, vše se točí kolem následujících faktorů. Níže si povíme o systému...

Faktory, které je nutné dodržovat, abyste neprohráli lidově řečeno i své "kalhoty":
(říkám to proto, že stále je mnoho lidí, kteří níže uvedené nedodržují, a právě proto jsou na hře závislí a často bez peněz a jsou tak stále v jakémsi "začarovaném kruhu")
  1. Nesmíte se nechávat ovlivňovat svými emocemi (nikdy) 
  2. Do hry nesmíte vstupovat neuvolnění, napjatí (nesmíte očekávat víc než jen to, že se jedná o hru jako každou jinou) 
  3. Nesmíte se se svými penězi dostat za hranici, kterou jste před samotnou hrou nastavili (to proto, abyste neprohráli víc než je lidově řečeno "zdrávo")
  4. Pevně se držte vámi předem nastaveného systému hry, i kdybyste měli přijít o vámi přidělený balíček peněz a jít domů bez vítězství (v tomto případě jde o níže uvedenou metodu "červená X černá")  
  5. V žádném případě se nedoporučuje jít na takovéto hry s cílem si zajistit peníze pro život (výplatu nechť získáváte z normálního zaměstnání) 
  6. Ruleta stejně jako jiné hry je jenom hra a také s takovým vědomím byste měli do herny přicházet a také tak z herny odcházet (a stejně tak i bez rozčílení či velkého zklamání, a podobně)
Nyní se podívejme na mé zkušenosti s metodou "červená X černá":

- tento postup hry jsem vyzkoušel na více místech (tyto hry bych nedoporučoval hrát přes internet - takže vždy jen v kamených prodejnách/hernách)

- metoda "červená X černá" využívá mnohokrát ověřené teorie, že když budete vsázet na jednu barvu pořád dokolečka, tak jednou přijde ta chvíle, kdy vaše vítězná barva padne (a tím vyhráváte... podrobněji níže)

- přesněji řečeno - "červená X černá" funguje tak, že vy když vsadíte teď na černou (10 korun), tak když černá padne, vy vítězíte (získáváte 20 korun) a v následujícím kole nevsázíte na černou ale (!) na červenou (v případě vítězství se ty barvy pořád střídají dokolečka) s tím, že na červenou vsadíte opět "jen" 10 korun - ale - pokud by na začátku (výše zmíněná) černá nepadla, tak na tu stejnou barvu vsadíte dvojnásobek toho co jste vsadili v minulém kole (což znamená 20 korun na černou), pokud prohrajete, vsázíte opět dvojnásobek na tu stejnou barvu (čili na černou v tomto případě 40 korun, v případě další prohry by bylo 80 korun, pak v dalším kole 160 korun a tak dále)

- je důležité také vědět, že pokud vítězíte (čili padají vaše barvy), vsázíte vždy jen těch základních 10 korun (či 1 euro někde), ale teprve až při prohře, se držíte toho, co jsem uvedl výše

- důležité je chodit střídavě do různých podniků/heren (je to proto, že Ruletu řídí automatický systém a pokud tuto metodu "červená X černá" aplikujete v jednom podniku třeba pět hodin po sobě například, tak ten systém může záměrně vám ztěžovat situaci jak jen to jde - říkám to proto, že by vám nemusel stačit předem nastavený kapitál, který jste se rozhodli na začátku samotné hry použít - proto říkám chodit do různých heren, kde je Ruleta - třeba v jednom dni běžte do dvou různých kamených heren, aby byla větší šance, že vám systém nebude tolik "házet klacky pod nohy") 

- tento systém skutečně funguje, ale je potřeba mít trpělivost a nechodit hrát jenom proto, že teď skoro nemáte peníze (pak vás nic nemůže negativně překvapit)
  • Rozumíme si ? Já myslím, že systém "červená X černá" má něco do sebe (jak se tak říká), a ze své praxe jsem si ověřil, že fakticky zmíněná metoda funguje. Teoreticky vzato pokud byste měli neomezený kapitál, vždy ve finále vyhrajete a budete v plusu i miliony korun třeba a žádný počítač vestavěný v Ruletě vám v tom nezabrání (jinak řečeno se vám nakonec nejenže vrátí vložené peníze, ale navíc získáte o mnoho víc) 

Níže se podívejte na video, ve kterém je ukázka výše uvedeného postupu hry:
(hlavně to nehrajte přes internet, ale výhradně v kamených prodejnách/hernách)


S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl 

2 komentáře:

  1. Miluji, když se věda, logika s racionalita dostane do běžného života a vrhne světlo na místo, které je opředeno tajemstvím, kouzly, štěstím a na které si všichni dívají skrz prsty. Díky za informace. :)

    OdpovědětVymazat