Doporučuji: USA, Rusko a "Islámský stát" - zprávy z 8.8. 2014

Milí čtenáři,

níže uvádím informace o místech na internetové síti, které jsou pro kulturu Nového Olympu nějak zajímavé či přímo důležité. Vždy uvedu odkaz a vedle nebo pod tím, co si o tom myslím a proč.

Oko Nového Olympu se tentokrát zaměřilo na...

Téma: USA, Rusko a "Islámský stát" - zprávy z 8.8. 2014

1. Rusko versus USA - dějiny se opakují ? <<<
2. Boj mezi "Spojenými státy Ruskými, Evropskými a Americkými" ještě více přiostřil a navíc je tu i hrozba "Islámského státu"  <<<
3. Sankce připraví české firmy o 2,5 miliardy, výpadek ruské ropy bychom pocítili <<<
4. USA zahájily bombardování islámských radikálů v Iráku <<<

Myslím si, že v prvé řadě zmíněné sankce Západu budou dále a dále přidávat "vrásky" prozatimním mocnostem této planety (a je jedno jestli těm co vidíme nebo těm co "tahají za nitky") a to až do doby než někomu dojde trpělivost a vyvolá (to není těžké) třetí světovou válku. Uvědomte si, že lidstvo teď stojí na počátku prvních dní, kdy se pod nimi pomalu ale jistě propadá "zemina" a oni už nebudou mít kde obrazně řečeno postavit pevně své nohy. A pak přijde doslova apokalypsa... pokud - pokud dřív já (jen pro tu chvíli) v čele Nového Olympu neprosadím nový řád tak jak píšu zde <<<

Jak je z výše uvedených odkazů jasné, z pomyslných okovů diktátorů (a podobně) byla na svět díky především USA a NATO vypuštěna možná mnohem horší "nestvůra" než jakou je vidina třetí světové.... ano třepete se strachem správně při pomyšlení na vznikající "Islámský stát". Máte tu tedy vidinu apokalypsy a zpětného pohledu do středověku prostřednictvím rychle se zabydlujícího, rozšiřujícího se "Islámského státu", který se opravdu šíří z východu. Nejhorší by to pochopitelně bylo pro všechny lidi ženského pohlaví... žel bohům. 

Proto znovu zdůrazňuji, že hned jakmile budou připraveni k boji super-bojovníci Nového Olympu (o kterých jsem se vyjadřoval i v odlehlé části těchto stránek pod názvem Akademie vojenství a věd), tak na rozkaz naší Nejvyšší rady budou vysláni společně s dalšími materialistickými jednotkami k převzetí moci nad celou planetou Země i jejím blízkým okolím. "Obyčejného" člověka se to příliš nedotkne, takže po vyhrané válce a vytvoření Světové unie si budete moci žít přibližně takové životy jako doposud. 

Než k tomu dojde, tak v prvé řadě budou neutralizovány všechny jaderné střely a jaderné elektrárny a podobně. A jen s mírným úsměvem ve tváři zvýrazňuji, že ten boj bude velice rychlý stejně jako příchod vlády Nejvyšší rady Nového Olympu (to jen pro ty, kdo si mysleli, že vládnout budu já - ne - bude vládnout jedenáctičlenná nejvyšší rada a ta nemá předsedu - ostatně jak už jsem se dříve na tomto blogu vyjadřoval - více najdete v horním menu pod "Průvodce-Guide").

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
(+420) 604 364 905

Žádné komentáře:

Okomentovat