Orákulum: Každý člověk se může stát bohem


Milí čtenáři,

jak už jste se mimojiné z výše uvedených odkazů dověděli, myšlenka ze seriálu Stargate (= Hvězdná brána) o povznesení se na úroveň čisté energie je uskutečnitelná. A nemusí se nutně jednat o duchovního někde z Tibetu (a podobně). Bohem se tak může stát i člověk ze západní kultury... třeba i vy.  Říkám bohem proto, že po povznesení se stává jedinec skutečně bytostí blízkou představě polyteistickému bohu (s tím, že může dále posilovat a získávat další možnosti stejně jako se proměňovat do různých dočasných podob).

I já sám se snažím o úplné povznesení, což je mým hlavním smyslem. V takovém případě, kdy máte zájem o povznesení se na úroveň "pouhé" energie, se nacházíte ve čtvrtém duchovním levelu (= úrovni), o kterém se můžete více dočíst z výše uvedeného odkazu o jednotlivých úrovních studentů duchovních věd. Veškeré duchovní procesy jsou ve vašem nitru naprosto automatické a jste schopni tak duchovně pracovat kdykoliv a kdekoliv za pochodu (třeba i ve škole, v práci nebo na cestě do obchodu a tak dále).

Něco vám není jasné ? Pište níže v komentářích pod článkem nebo v Chatovací místnosti bočního menu těchto stránek...

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

2 komentáře:

  1. Zajímala by mě Vaše definice boha, protože samotné případné povznesení podle mě ještě nedá člověku schopnosti jako má Bůh (teda aspoň ne takové jako má biblický Bůh). Ale pokud označujete termínem bůh cokoliv s vyšší inteligencí než člověk, tak pak bych to chápal, ale na druhou stranu by pak byl význam slova bůh dost široký a mohl by se plést s něčím jiným...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli je označení "bůh" záislé na inteligenci... Lukášku, budeš nás všechny uctívat? ;)

      Vymazat