Orákulum: Změna vedení... Nový Olymp bude vládnout nad celou planetou Země !

Zpráva: Jednotlivé kultury a náboženství nebudou dotčeny.

Milí čtenáři,

svět, jak známo, upadá už i v nemilost přírody samé. Lidé neumí a mnohdy nechtějí si vážit svého "pronajatého domu" co jim sama příroda nadělila. A navíc tento věk pátý jde takzvaně "od desíti k pěti" podobně jako i jeho předcházející časy, v rámci kterých lidé skončili úplně. Cílem však není lidstvo trestat, ale "vyhodit ze hry" takové, kteří tahají z "pozadí za nitky" a také je třeba odstranit z cesty vliv majetných ženoucích se jen po jedíném... po prachách. 

Proto jsem rozhodl, že celá planeta Země změní vedení (nikoliv kultury a jazyky), jednotlivé země ztratí své hranice, svou politiku, neboť bude takto vytvořena takzvaná Světová unie UFNC (= Světová unie Spojených sil nové kultury). 

Lidem bude dovoleno dále žít své životy podobně jako doposud, ale s jediným rozdílem = a tím je skutečné braní ohledu na přírodu (tedy tak, aby byla znovu vyléčena od takových, kteří se ženou jenom za vidinou peněz). 

Celý svět bude sloučen do jedné jediné země, jediné demokratické republiky s tím, že bude vytvořen společný parlament a budou pochopitelně povoleny i všechny světové politické strany (podobně jako třeba v této České republice), které však nevykazují známky proti-demokratického režimu.  

Nikdo nikomu nebude vnucovat magii nebo jiné duchovní věci, všichni budou mít více-méně tentýž život co doposud. Jenom bude více chráněna příroda sama a navíc lidské zájmy pro život jako takový (čili v podstatě taková upravená verze demokratického socialismu (od sociální = týkající se životních podmínek jednotlivce ve vztahu ke společnosti). Čili více pracovat pro "obyčejné" lidi a ne hlavně pro "kapitalisty".

Možná se ptáte "a co vyšší duchovní bytosti ? Ty to přece tak nenechají ?" - Ale nechají, to víte, že nechají... protože já nevyužiji k ovládnutí planety Země nic ze svých magických možností. Lidstvo má svobodnou vůli, a tedy dokud budu využívat takové možnosti, jaké mohou mít mnozí "obyčejní" smrtelníci, pak si mohu dovolit vytvořit výše zmíněnou Světovou unii. Čili podmínka je jen nevyužívat přímé magické síly.

K celosvětovému sloučení dojde na základě sil "obyčejných" super-bojovníků (ale bez jejich aktivních magických možností), o kterých jsem se již vyjadřoval na vedlejších stránkách Akademie vojenství a věd. Budou se moci například vyléčit (rychle zahojit), ale nebudou moci například střílet blesky či ohňové koule a podobně.   

Nejlepší na tom všem je, že vliv Nového Olympu už dávno začal a tak je jen otázkou nepříliš dlouhého času, kdy vyhlásím po celém světě, že jediným státem je od teď Světová unie UFNC (UFNC = The United forces of new culture = Spojené síly nové kultury).

V případě že vám není něco jasné či máte připomínky nebo otázky... pište níže...

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
(+420) 604 364 905

4 komentáře:

  1. Na vládce země bych byla opatrná. Vyšší bytosti, tkeré mají ve zprávě zemi mají také jisté plány a jak jim do nich nebudeš zapadat když se dereš takhle vysoko...

    OdpovědětVymazat
  2. ty jo.. jen doufám, že budu mrtvá dřív než tady ta vláda Nového Olympu nastane.. .. stejně by mě to tady už potom nebavilo..

    OdpovědětVymazat