Přemýšlení: Duchovního člověka nelze ohrozit ze sféry fyzické

Milí čtenáři,

ti z vás, kdo jste četli z mé Bible Olympské (třetí vydání), víte o duchovní moudrosti staré tisíce a více roků. Proto je vám také jasné, z čeho čerpá duchovně zaměřený člověk energii. Je ale pochopitelné, že ne všichni duchovní čerpají sílu pouze z duchovní úrovně. Tento článek však upozorňuje na obrazně řečeno "čistokrevné" duchovní. 

Pokud jste duchovní a čerpáte energii pouze z duchovní sféry, pak neexistuje žádný způsob jak vás vážně ranit z úrovně fyzické... tedy pokud se o vaše zranění snaží člověk uvažující pouze na úrovni fyzického světa. Vysvětlím...  

Takže i kdyby takového duchovního mučili a následně ho ochudili o jeho fyzický život, stále ho neranili vážně. Nejde ho zranit a ani nepůjde, protože lidé ve fyzické úrovni využívají nástrojů fyzického světa, mnohdy odmítají přijmout nějakou duchovní úroveň a tudíž nemohou skutečně ranit člověka, který čerpá energii pouze ze světa duchovního. 

Vědět o této skutečnosti je velice vhodné především pro nemocné lidi. Což jim může pomoci k vyléčení jakékoliv nemoci. Hlavně to pomůže psychiatricky nemocným. Neboť duchovní svět je z hlediska pozemských nemocí naprosto nenapadnutelný. Je dokonalý a například nemoc OCD (o které si podrobněji můžete přečíst v části "Knihy-Books" v menu těchto stránek) si na tom už mnohokrát obrazně řečeno "vylámala zuby".

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

Žádné komentáře:

Okomentovat