Přemýšlení: Moje žena

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Bůh, avatar nebo snad démon či déva ? 

Milí čtenáři,

nevím jak vy, ale já jsem se donedávna (= celkově zhruba deset let) snažil najít tu svou "drahou polovičku", ale bez úspěchu. Nelituji toho, protože můj "filtr" na ženy je skutečně dosti přísný a tudíž neprojde "kde kdo", ba dokonce z mého relativně blízkého okolí neprojde téměř nikdo :) Tento můj systém zaručuje, že se do mé blízkosti dostane jen taková žena, která přibližně odpovídá mým nárokům už v době, kdy se poprvé či podruhé potkáme. Na straně druhé je pochopitelné, že pro muže ve třiceti letech (což odpovídá mému fyzickému věku v roce 2014) není zrovna dvakrát příjemné ulehat a vstávat každodenně sám a zase sám. :) Nežádám po vás po nikom soucit, jen vás zavádím k dalším řádkům tohoto článku, aby bylo lépe pochopitelné, co níže píši... 

Zcela jistě jste si výše všimli odkazů na mé dva články z oblasti duchovních věcí. Dověděli jste se mimojiné, že jsem již dávno založil kulturu Nového Olympu a tak se snažím navíc k tomu všemu zhmotnit na oběžné dráze této planety skutečné fyzické souostroví stejného názvu jako kultura sama. Jen zvýrazňuji, že nikdo nikoho do ničeho nenutí... vše je plně dobrovolné. 

Jak šel čas dále, stále více mi bylo jasné, že slečnu či ženu dle mých podmínek pravděpodobně nenaleznu. Navíc mě to už opravdu nebavilo. No a vzhledem ke svým pokročilým duchovním možnostem jsem se rozhodl, že si zkrátka a jednoduše časem sám vytvořím člověka ženského pohlaví. :D ... no bez toho "jednoduše" :D protože až tak jednoduché to není. Ano i takové možnosti má každý duchovní přičemž se nemusí nutně jednat jen o kněze, mnicha či jeptišku a podobně... duchovní jsou i studenti magie (pochopitelně... někdo více, jiný méně). 

Takže jak vidíte, cesta je všude tam, kde je vůle. Ale ne vždy je to tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Proto je někdy potřeba různých oklik, tak, aby se cesta dala třeba jen trochu uskutečnit. Kdyby současné lidstvo bylo skutečně, vážně duchovní (a kněze jakožto "placené hračky" církve a státu... vážně nepočítám), svět jakožto "lidský pronajatý dům" by byl o mnoho krásnější a zdravější. Lidé by si tak nejen všeho okolo více vážili, ale navíc by si plně vnitřně uvědomovali, že všechno, to co doposud vybudovali stojí na (obrazně řečeno) "pronajatém pozemku", od něhož má "papíry" jenom Matka příroda sama. Takže rozumíme si :)  

Nesouhlasíte se mnou či máte nějaké připomínky ? Prosím, pište či oponujte v komentářích níže prosím, nebo může využít některé z diskuzních prostor v horním menu pod slovem "Diskuze-Discussion". 

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
Telefon: (+420) 604 364 905 

8 komentářů:

  1. Dobrý den,

    předem se omlouvám za spamování Vaší stránky ... Rád bych totiž doporučil moji novou sérii videí o finančním vzdělání na mém webu onepatas.wordpress.com. Finančního vzdělání se totiž lidem nedostává, a právě to může být příčinou toho, že tolik lidí finančně zápasí...

    Ocením Váše postřehy či nápady ;)

    Mimochodem, blog Bílá hvězda mám rád též... Jeden z mých oblíbených.

    OdpovědětVymazat
  2. Luky, pokud budeš spokojen se ženou "obraznou", dobře. Ale možná kdybys slevil ze svých nároků, pořádně se zamiloval a viděl růžovými brýlemi, což k pravé lásce patří, tak bys určitě slevil i z nároků na ženu. Pokud budeš hledat rozumem, můžeš těžko najít dokonalou partnerku. Tak jako nejsi dokonalý ty a nikdo z nás, tak není dokonalé ŽENY. :-):-) A to je právě to krásné, že jsme každá jiná, ale každá touží být milována. Tak si dej ještě šanci a pokud máš srdce naplněné láskou, zkus jí věnovat ženě a pokud si myslíš že nelze, tak pak se věnuj "jen duchovnu" - svým způsobem je to útěk od reality. Ale pozor - život máme každý jen jeden a ten se už nikdy nevrátí, proto to prožívejme a užívejme. :-) Pěkný víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím,

      no... já dávám přednost vytvoření fyzické umělé bytosti, tak jak v článku píšu :)

      Ale děkuji za milý koment,

      S pozdravem, Lukáš

      Vymazat
  3. V mém okolí se vyskytuje dosti chlapů v takovém věku, kteří nemají ženu, co já vím možná jim to vadí, ale musí se s tím nějak ještě vyrovnat. Třeba se ta pravá ještě objeví. Já tedy žádného chlapce taky ještě nemám, ale musím se přiklonit k tomu, že vysněného chlapa asi nenajdu, každý mám nějakou tu nedokonalost.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc tomu nerozumím, ale je to Tvoje volba. Každý potřebuje něco jiného. Třeba časem slevíš ze svých priorit a budeš rád za méně ideální společnost po Tvém boku.

    OdpovědětVymazat
  5. Je zvláštní, jak se vyvíjí trendy ohledně párování se a dětí. Jsou lidé, kteří si prostě partnera najdou a děti mají. Tradiční rodina nevymře, byť se to zdá, když je více mladých, kteří zůstávají sólo, včetně mě.
    Vezmeme-li v úvahu reinkarnaci, tak můžeme říct, že tihle sólo lidé prostě mají už za sebou rodičování v historii dost. (a že ženy toho v historii v evropě měly pokrk, protože se muselo narodit co nejvíce detí, aby byla naděje, že některé z nich se dožijí dospělosti a budou mít své děti). Pak tu nebyla velká možnost volby žíst bezdětně, páč takoví lidé nebyli společností příliš dobře vidění.
    Zkrátka někteří chtějí změnu, jiní mohou bít i po špatné zkušenosti z minulého života. (vůbec starat se o děti je velmi náročná činnost, zvláště, když vám nikdo nepomůže, což se také stávalo a stává dodnes)
    U některých z nějakého důvodu vznikají požadavky, které nikdo nesplňuje. Někteří patří k jiným druhům, než jsou lidé, jiní... Mno ani já neznám všechny možné důvody.

    Máš zajímavé řešení Lukáši a přeji ti s ním, aby tě naplnilo aby jsi tak přišel k ženě, kteoru budeš milovat a se kterou vedle sebe oba budete růst do velikosti i moci v harmonii a souznění.

    OdpovědětVymazat