Správa: Lukáš Přibyl a jeho tituly a vyznamenání


Vzhledem k mé dlouholeté činnosti v rámci duchovní teorie i praxe, za tu dobu jsem si vysloužil vskutku hodnotná ocenění. Jsou to tituly a vyznamenání patřící do oblasti mimo tento fyzický svět. Čímž ovšem neříkám, že by se v žádném bodě lidského života nesetkávali s některými situacemi v rámci hrubé hmoty. Jen říkám, že jejich jádro je založeno především na duchovních principech...

Po porážce současných armádních sil všech států na této planetě, veškerá moc přejde pouze na Nejvyšší radu a Nejvyšší soud Nového Olympu. Jinými slovy já jsem jen jakýmsi kontrolním dozorcem nad dodržováním ústavy budoucí Světové unie (= kolonie Země) a Nového Olympu (= území na oběžné dráze planety Země).

Budoucí vláda této planety (= Světová unie = kolonie Země) bude zcela demokratickým státem. Výjimkou je pouze počáteční stav (= tedy ještě než dojde k samotnému převzetí moci - a to proto, aby se výrazně urychlil převod veškeré moci na Nejvyšší radu a Nejvyšší soud Nového Olympu - pak už vládne pouze demokratická vláda).  

Pojďme se teď podívat blíže na konkrétní duchovní tituly a vyznamenání, kterýmiž jsem obohacen:

- DDV - (= doktor duchovních věd) nejvyšší vědecká hodnost založena na mnohaleté práci v oblasti duchovní teorie a praxe

- Imperator AGNO - nejvyšší vojenská hodnost (Imperator = vrchní velitel vojsk) jakožto nejvyšší velitel armády Nového Olympu (AGNO = armádní generál Nového Olympu)

- Augustus - po vzoru římských císařů (a vzhledem ke skutečnosti, že zpočátku Nový Olymp opisuje při prvopočátečním dobývání území původní Římské říše) tak mezi mé tituly se řadí i tento vznešený římský titul (= Augustus = povznesený, vznešený).   

Teď si připomeňme prvopočáteční území, které je nutné znovu ovládnout (po vzoru staré Římské říše) a odtamtud se bude pokračovat k dalším územím:

(pro zvětšení kliknout na obrázek)

Tmavší pole na mapě představují Římskou říši za císaře Traiana.

Žádné komentáře:

Okomentovat