Válka proti Islámskému státu (IS): Den první - Islámský stát zveřejnil ceník žen. U otrokyň se posuzuje barva očí nebo chrup

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace:
Důležité >>> Islámský stát zveřejnil ceník žen. U otrokyň se posuzuje barva očí nebo chrup

Islámský stát (IS) není ve skutečnosti státem a osobně mohu říct, že nijak neohrožuje zájmy Nového Olympu a ani do budoucna nemá jak. Faktem ale je, co není v zájmu Nového Olympu... a tím je skutečnost, co páchají fanatičtí vojáci IS obzvláště na ženách (a to už v současnosti). Dělají z nich otrokyně a prodávají je jako kus masa. Ba dokonce ještě hůř než jak kus masa (s kusem masa je kus nemalé práce, což v případě otrokyn jaksi odpadá). 

Islámský stát (IS) podporuje otroctví, což je první výrazný problém, který bude v nedaleké budoucnosti řešen následujícím způsobem:

- ten, kdo bude podporovat otroctví, stane se sám (dočasně - jako forma trestu) otrokem
- pokud ani po několika měsících tohoto trestu (tedy úplného otroctví) nezmoudří a bude stále podporovat otroctví, pak bude odsouzen na samotce k nekonečnému nepohodlnému vězení, dokud si to nerozmyslí (trest smrti je zakázán)

Ano jak správně výše je vidět, trest smrti je zakázán, protože by to nebyl ten pravý trest a bylo by to spíše něco jako vysvobození než trest. Cílem je poučení nikoliv odpravení. 

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku se můžete vyjádřit: 

2 komentáře:

  1. Je to hrůza, jinak pro to nemám více slov, bylo by to plýtvání energie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ó to by nebylo plýtvání - protože fanatismus obzvlášť takového druhu by mohl až nebezpečně být zaset do hlav obyčejných lidí a následně znovu rozkvést (což bychom stáli před zrodem něčeho třeba ještě horšího)

      Vymazat