Doporučuji: Hlavní tvorba/činnost autora Lukáše Přibyla

JÁ LUKÁŠ PŘIBYL
Milí čtenáři,

zcela jistě si mnoho z vás podalo otázku týkající se smyslu těchto stránek. Budete se možná někteří divit, ale tento blog svůj smysl (navíc konstruktivní) skutečně má. Některá témata jsou hlavní, jiná vedlejší. To, co je označeno jako hlavní (tedy jádro zdejší činnosti), má své zástupce především v oblasti "Průvodce" v rámci horního menu těchto stránek. Naopak zdejší "Nabídka MENU" obsahuje informace všestranné dle potřeby a/nebo momentální situace ve světě či u nás v ČR. 

Takže jsem vám zde v krátkosti vysvětlil, jaké je rozdělení činností v rámci stránek Věku šestého. 



Pojďme se nyní podívat na nejdůležitější činnosti a autorská díla - mě jako Lukáše Přibyla:

- činnost v rámci praxe související s mým (roky zaslouženým) titulem doktor duchovních věd (čili nejen teorie, ale především praxe) 

- psaní knih (obzvlášť s duchovním zaměřením, ale sepsal jsem i knihy z jiných oblastí - podívejte se do "Knihovny" v rámci horního menu) 

- občasné doučování mých studentů anglického jazyka (na to téma jsem napsal i docela povedenou příručku "Jádro anglického jazyka - vydání druhé", což je ke stažení z horního menu v části "Knihovna")

- vše, co souvisí s mou snahou vytvořit novou, pevnou říši pod správou demokratické vlády Nového Olympu (více se dočtete v mé knize "Věk šestý - vydání druhé" což je ke stažení z části "Knihovna" horního menu těchto stránek)

Všechna má autorská díla jsou volně a zdarma ke stažení... 

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

Žádné komentáře:

Okomentovat