Kultura Nového Olympu: Připojte se i Vy !

Zveřejněno: 22. 12. 2014 | Kategorie: Důležitá varování ! | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související informace:
Milí čtenáři,

správně udělali ti z vás, kdo se alespoň ve své mysli připojili k režimu v rámci kultury Nový Olymp (= Věk šestý - více se můžete dočíst skrze mou knihu "Věk šestý - vydání druhé", což si můžete zdarma stáhnout z části "Knihovna" horního menu). Naopak se bez mučení přiznávám, že mě vůbec netěší odmítavý přístup ostatních. 

Zcela jistě nikdo nikomu nic nevnucuje. Můžete si žít své primitivní životy dále tak jako doposud. Ovšem ti, kteří budou ve svých myslích odmítat zdejší režim Věku Šestého, budou neustále slabší a slabší. To proto, že už nějakou dobu dochází k hromadnému odčerpávání životní síly čehokoliv, co na Zemi nese byť jen malou známku života. 

Takže jen vyvolení budou mít čest být součástí nové, magické říše. Všechno ostatní z živé říše bude doslova vysáto (a to úplně). 

Jak to bude na Zemi dále vypadat ? To máte tak - zůstanou zde jen ti, kdo skutečně ve svém nitru přijali režim Věku Šestého za svůj a ti ostatní budou zničeni. Představte si to jako vlnu tvořenou energií, která má určeno zlikvidovat pouze vše živé (jiné hmotné věci tedy zůstanou bez poškození). Proč budovat všechno nové, když se některé staré věci mohou hodit, že ?

Proto vy ostatní nečekejte a zaregistrujte se (co nejdříve) na mém telefonním čísle, který máte v části "Kontakty" horního menu. 

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

Žádné komentáře:

Okomentovat