Můj názor na: Pro Jindru s mozkovou obrnou stát peníze na asistenčního psa nemá

Zveřejněno: 11. 12. 2014 | Kategorie: Přemýšlení | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Zprávy: Tento článek vznikl jako reakce na informace podobné té pod tímto odkazem >>> Pro Jindru s mozkovou obrnou stát peníze na asistenčního psa nemá

Milí čtenáři,

jak známo stát nemá peníze na mnoho podobných věcí jako je výše uvedená. Vzhledem k množství již dnes podobné nekalosti nevzbuzují až takové pobouření, ale pravdou je, že je nutné čas od času na takovou mravní závadnost upozornit. Pojďme se podívat na takový krátký přehled...

Manažeři řídící tento stát (= politikové) dlouhodobě neplní normy, které jim nepřímo zadávají občané státu (= tedy zaměstnavatelé politiků). Tito manažeři nejsou nic jiného než "lepší správci" majetku, jejich nadřazenost není na místě, ba dokonce za své činy by měli být nejenže okamžitě propuštěni, ale navíc bez jakékoliv odměny či prémií (a podobně). 

Celkově management (= politikové) České republiky selhává téměř neustále a to každé čtyři roky (opakovaně). A protože jsou nejslabší... zaslouží rovněž i padáka (ne však zlatého ale černého a tvrdého jako dlažba vedle bezdomovců). Tito manažeři našeho státu si dovolují stále více a to proto, že ví, že na ně zatím neplatí klasický řád při řízení managementu tak jako v případě jakékoliv jiné například akciové společnosti (takoví lidé už by dávno byli na dlažbě nebo i v kriminále za své činy). 

Peníze by byly. Nejen na výše uvedený případ. To by se ovšem nesmělo ve vysoké politice krást (a to mnohdy ve velkém). Pak by tento stát I SNIŽOVAL svůj bilionový dluh. To si teda pište.

Korupce bují téměř na každém kroku podobně jako falešnost v celé této prohnilé společnosti. Ovšem co taky čekat od voleného politika, když už jeho volič je falešný (často prohnilý) až do jádra svých kostí.  

Aby mohl být management (politika) ČR lepší, tedy výrazně kvalitnější a tak i poctivější, nejdříve se musí změnit jeho voliči. A to se podle mého názoru ještě hodně, hodně dlouhou dobu nestane. 

Související články:
Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

Žádné komentáře:

Okomentovat