Není důležité, co říká, ale, co tím myslí

Zveřejněno: 20. 12. 2014 | Kategorie: Orákulum - Oracle | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související články:
  1. Co všechno vám říká, když pomyslíte na slovo "bůh" ? 
  2. Orákulum: Daleko rychlejší a přesnější jsou obrazy než slova
Milí čtenáři,

tak jako jste z výše uvedeného článku mnozí pochopili, že pod slovem "bůh" si může leckdo představit různé "věci", tak i nyní platí něco podobného. Ovšem pustíme se trochu dál. Mnohem hlouběji do vašich myšlenek. 

Faktem je, že například já tady můžu psát všemožná slova, vytvářet "super-zajímavé" věty pestrobarevných odstínů, ale mnou nastavený význam vám všem bude i nadále skryt. Říkáte si, že je to nesmysl ? Nebo že nechápete co tím říkám ? Některé věci ani nejsou určeny proto, abyste je chápali, navíc do nejhlubších detailů, navíc vy všichni. Některé věci jsou určeny jen pro někoho, jiné naopak jen pro mě. Ať tak či onak, vždy platí níže uvedené.    

Slovům nedává význam škola, učitelé ani vaše okolí, ale jen a pouze každý jednotlivec zvlášť. Jinak řečeno, slovům dává význam pouze řečník sám. Pokud tomu okolí nerozumí, řečník to milerád vysvětí za použití jiných slov (ale opět zdůrazňuji, že to vysvětlí jen tomu, koho se to týká). 

Výše uvedené platí obzvlášť v případě jazyků, které jsou stejné nebo podobné jazyku českému. Tolik obratů a odstínů jen málokterý jazyk má.  

Nejlépe jsou na tom duchovní, kteří jsou schopni přenášet myšlenky i na velmi vzdálená místa. Díky tomu se využívá super-rychlého přenosu informací v podobě "suchých obrazů". Slova zanikají, protože jsou zastaralým a výrazně pomalým způsobem komunikace.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

Žádné komentáře:

Okomentovat