Přehled o konkrétních změnách v rámci budoucí kolonie Země - část první

Zveřejněno: 15. 12. 2014 | Kategorie: Orákulum - OracleAutor: Lukáš Přibyl, DDV

Zprávy: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Orákulum: Jsme ve válce... na jaké straně chcete být Vy ? -a- >>> Orákulum: Žijete jen z mé dobré vůle... 

Milí čtenáři,

z výše uvedeného (a nejen z toho) jste se dověděli, že už delší dobu se zde plánují velké celoplanetární reformy. "Obyčejný" lid se nemá čeho obávat, pokud ovšem nebude ohrožovat budoucí demokratický režim pod správou Nejvyšší rady Nového Olympu. 

Pojďme se teď v krátkosti podívat (takzvaně v bodech) na přehled o změnách budoucích (to se týká celé planety Země a přilehlých oblastí):

- zrušení hranic všech pozemských států (všechny státy světa úředně zrušeny a sjednoceny do jednoho velkého celoplanetárního státu)

- úplné odčerpání vody Atlantského oceánu (v oblasti mezi Evropou, Afrikou a Amerikou) tak aby se na takovém území objevila souš

- v dané oblasti Atlantiku se obnoví legendární území dávné říše Atlantidy (tam bude i hlavní město celého světa)

- kultura celého světa se (přibližně) přizpůsobí dávné kultuře starověkého Řecka (samozřejmě že ne úplně dokonale se vším všudy)

- je ustanovena demokraticky zvolená vláda Nového Olympu, která řídí nejen souostroví Nového Olympu na oběžné dráze, ale současně řídí i kolonii Země)

- některé další informace se můžete dočíst v mé knize "Věk šestý" (vydání druhé), což je zdarma ke stažení z části "Knihovna" horního menu těchto stránek         

Pokračování příště...

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

4 komentáře:

  1. Kam bys tu odčerpanou vodu dal, to tě nenapadlo? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pomocí svých duchovních sil se odčerpaná voda doslova ztratí...prostě nenávratně zmizí.

      I po tak dlouhé době nevíš o čem tyto stránky jsou ?

      Vymazat
    2. A proč takhle nejde odčerpat dluh ČR?

      Vymazat
    3. To by byl mnohem výraznější zásah do světového dění. Ale šlo by to. Byť složitějším způsobem (například "vymývání mozků" lidí, kteří o dluzích věděli a podobně)

      Vymazat