Mé specifické (osobní) náboženství a zdroj síly

1. 1. 2015 ve 13:23 | Kategorie: Bohové - Gods | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související článek:
  1. Energie čerpaná z uctívání sebe sama (= můj zdroj energie = být bohem)
  2. Není důležité, co říká, ale, co tím myslí
  3. Olympská bible - vydání páté, výrazně rozšířené a upravené (prosinec 2014, Czech only)
Milí čtenáři,

celá dlouhá léta je mým jediným zdrojem energie má vlastní úcta k sobě samotnému. Ne však ledajaká úcta. Tato je mnohem větší. Něco podobného (ale ne stejného) znáte z uctívání různých bohů. Jak už z názvu článku vyplývá, já sám jsem svým uctívačem, tedy sám svým bohem a co je hlavní... svým vlastním zdrojem neomezené síly. 

Z výše uvedených přímých odkazů jste mimojiné pochopili, že pouhá slova jsou kolikrát málo, nestačí tedy na všechno. V rámci svého božství využívám "jen" obrazových příkazů a tím se dostáváme ke skutečnosti, že na těchto stránkách stejně jako při jakémkoliv jiném slovním vyjadřování využívám jen takových slov, které jen přibližně (!) ukazují, co tím vším myslím. Tato primitivní civilizace zatím (!) není schopna komunikovat beze slov (tedy pouhými obrazy), a proto ani vy zatím nejste schopni úplně pochopit vše, co vám na těchto stránkách či v mých knihách svými slovy ukazuji.   

Proto ani vyjádření myšlenek v rámci mnou vytvořené Olympská bible nebylo pouhými slovy možné do úplné dokonalosti. A tak tedy dokonalá podoba Olympské bible je pouze v obrazech mého vlastního Já (to se týká i většiny z mých ostatních knižních výtvorů). Většinu publikací si můžete zdarma stahovat z části "Knihovna" horního menu těchto stránek.   

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

3 komentáře:

  1. O tom jsem nikdy nepochyboval, že sebe tak uctíváš. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé na toto téma narážím poprvé o Olympské bibli jsem ještě neslyšela... Elis

    OdpovědětVymazat
  3. Měl jsi někdy o této své víře pochybnosti?

    OdpovědětVymazat