Slovo o "neviditelném" (nebo chcete-li astrálním) světě, Fúriích a bozích

11. 1. 2015 v 16:49 | Kategorie: Bohové - Gods | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související články:
  1. Co všechno vám říká, když pomyslíte na slovo "bůh" ? 
  2. Praxe: Ambrozie a změna fyzického těla (za živa)
  3. Bohové: Lukáš Přibyl: Jmen mám mnoho. Sám si však nenechávám žádné.
  4. Orákulum: OCD jakožto nástroj Fúrií (= Erínye)
  5. Strach - je nejmocnější zbraní
  6. Přemýšlení: Co si představit pod pojmem "Peklo" ? 
Milí čtenáři,

svět, vlastně celý vesmír, se rozděluje do několika částí. Nejedná se tedy jen o fyzickou úroveň, v rámci které se denně pohybujete. My si zde samozřejmě nebudeme do všech podrobností popisovat úplně všechny úrovně a jejich "odstíny", co kdy kde vůbec existovaly. Pojďme se podívat na naše téma trochu blíže...

Zjednodušeně řečeno, všechny světy fungují na dvou úrovních a ty se pak dále větví. Tou první je úroveň hmotná, kterou všichni dobře znáte (více níže). A pak je tu úroveň "neviditelného" světa, ze kterého přichází a opět se tam i vrací všichni lidé bez výjimky (a nejen oni - přesněji řečeno jejich nesmrtelný duch = ono jejich Já - až po opuštění fyzického těla). "Neviditelný svět" je v uvozovkách proto, že druhá úroveň je neviditelná jen pro ty z vás, kdo nejste duchovní s patřičným výcvikem.

Někteří pod pojmem "neviditelný svět" chápou svět astrální. Jak už jsem řekl v minulosti, slov je mnoho, ale pravda je pouze jedna. A tak tedy... ve skutečnosti se astrálním světem rozumí jen část "neviditelného" světa a i ta se dále větví. Pro vaši lepší představu - každá část (nejen "neviditelného" světa) má svůj způsob kmitání (tedy chvění - čím jemnější kmity, tím méně hmotná věc - čím hrubší kmity, tím hmotnější věc). Můžeme říct, že se jedná o jakési "odstíny" (tedy frekvenci) a to od nejhrubších vln po nejjemnější (a každá má své obyvatele).

Je důležité vědět, že pokoušením se kontaktovat bytosti v "neviditelném" světě, na sebe upozorňujete i takové bytosti, které mohou značně převyšovat vaše faktické možnosti nynějška (v případě možného nepřátelství).

Dokonce i svět fyzický se dále větví a na základě toho se můžeme dostat na různá místa podobná tomu našemu a přesto (po bližším prozkoumání) velice odlišná. Někteří tomu říkají paralelní světy, ale zcela jistě se můžete setkat i s jinými slovními obraty.

Faktem je, že ať už v "neviditelné" nebo fyzické úrovni, můžete se setkat s nekonečným množstvím světů. Můžete se dostat do jakýchkoliv (!) situací, i takových, o kterých byste ani nepřemýšleli (protože vám připadají naprosto zcestné a bláznivé - ale i takové jsou uskutečnitelné). Můžete rovněž (při neopatrnosti) zažít zcela nové druhy bolestí (navíc při "obdaření" novými smysly, kterými je budete vnímat). Proto vás znovu varuji před vstupem do "neviditelného" světa. Dobře zvažte své možnosti.

Abychom se dostali ale dále...

Fúrie. Tušíte, co jsou zač ? Já ano. Říkají si Alectó, Tísifoné a Megaera a co je důležité je fakt, že každého, kdo se těmto nižším bohyním dostane do cesty (či koho si zvolí) zahlcují velice přesvědčivými klamy (tak aby jej dostaly tam, kam ony chtějí). Proto říkám, že jeden z mnoha nástrojů Fúrií je i psychiatrická choroba zvaná Obsedantně-kompulzivní porucha - malou knížku jsem o ní napsal ZDE <<< (zdarma ke stažení je i více mých knih a to v části "Knihovna" horního menu těchto stránek). Ať tak či onak já osobně jsem Fúrie odhalil již dříve a jejich vliv tak skončil (co se týká mé blízkosti).

Z "neviditelného" světa však (zdaleka) nepochází jen Fúrie a lidé či zvířata, ale i (pochopitelně) bohové a mnohé jiné živé bytosti.

Být bohem však neznamená čerpat sílu z víry svých věřících (i když některé výjimky bychom mohli najít). Ve skutečnosti není potřeba žádné víry v bohy (ani Boha chcete-li). Proto ani já nepotřebuji, abyste věřili v mé božství. Nic z vás nemám a tudíž vás ani nepotřebuji. My bohové si svou moc a čerstvost udržujeme duchovními cvičeními. A tak se stále cítíme tak úžasně.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

9 komentářů:

  1. Nějakou furii můžeš zase potkat, jsou jich plné ulice. A myslíš že v tvé božství někdo uvěří? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsi Pavle řekl docela vtipně :D docela jsem se pobavil :D

      Vymazat
  2. A já pořád, odkud se bere slovo fúrie a megera. :-)
    Ty jsi bůh? Vážně? Škoda, že nemáš větší moc, tady by bylo potřeba hodně úklidu. Myslím, na matičce zemi.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty ses už zkontaktoval s nějakou "bytostí" v neviditelném světě? A když ano, jak s ní komunikuješ a co ona na to říká?

    OdpovědětVymazat
  4. Takovym rozjimanim se dokaze skvele vyjadrit mnoho veci naraz. Je zde obsazeno hodne veci, ktere jsem vubec netusila, moc zajimavy clanek. :)

    OdpovědětVymazat