Zprávy: Islámský stát dále vydírá a co s tím dál...

20. 1. 2015 v 10:21 | Kategorie: Válka proti IS | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související články najdete pod přímým odkazem "Válka proti IS" výše vedle nápisu "Kategorie".

Milí čtenáři,

dostaly se ke mně další informace ohledně Islámského státu /IS/. Pokud je to pravda, tak tentokrát chce IS po Japonsku 200 miliónů dolarů a když je nedostane, tak popraví dva japonské zajatce. Toto zdaleka není jejich první a pravděpodobně ani poslední akce a já se i dále utvrzuji v tom, že by mělo dojít k mým extrémním opatřením, takovým... kterých se vy obyčejní lidé tolik bojíte. Tak aspoň vidíte, kam vás ten strach zahnal. Stále nevíte co dál, stále stojíte na jednom místě. Za to já přicházím sice s extrémním řešením, ale zato velice rychlým a vítězným.

Věci, které se většině obyčejných lidí velice nelíbí:
(více informací skrze odkaz vedle nápisu "Kategorie" výše)

1. Nedemokratický Orbitální bezpečnostní systém Země (OBSZ)
2. Kompletní převzetí kontroly nad celosvětovým internetem (= nic a nikdo neunikne takzvané "Světové policii")

ad 1 OBSZ (= Orbitální bezpečnostní systém Země) je tu z toho důvodu, protože demokratičtí politikové jsou pomalí ve svém rozhodování a drtivá většina lidí pak na tuto pomalost doplácí (a mnohdy velice silně). Někdy i v podobě svých vlastních životů.

OBSZ je možná nedemokratický a radikální, ale na straně druhé je schopen velice rychle reagovat na zločince typu bojovníci z Islámského státu. Navíc OBSZ se nedívá na případné ztráty a velice rychle by vyřešil tento celosvětový "puchýř" jednou pro vždy = což znamená srovnání všech a všeho na území IS se zemí (bez ohledu na city, bez ohledu na ztráty).

OBSZ dále sleduje (kompletně) i samotný internet (kdekoliv doslova). Spolupracuje s takzvanou "Světovou policií", o které je řeč i níže v bode druhém.

ad 2 O extrémním zabezpečení celosvětové sítě jsem se už v minulosti vyjadřoval a nedávno jsem na to znovu upozorňoval. To (obzvlášť) kvůli dlouhodobému působení (= vydírání a zabíjení) ze strany Islámského státu (IS).

Můj návrh zabezpečení by ve spolupráci s výše uvedeným OBSZ zaručil rychlé vyhledání všech nebezpečných osob, které jakkoliv šíří Islámský extrémismus. Ba co lépe... okamžitě by přímo z oběžné dráhy srovnal se zemí všechna místa (cíle), kde je pravděpodobný výskyt takto extrémně nebezpečných jedinců či přímo celých skupin. Zbytek by "dorovnala" světová policie na základě osobního kontaktu (to kvůli minimalizování ztrát na civilistech).  

Na závěr bych jen zdůraznil, že...  ztráty jsou přijatelné, naopak jednání teroristů musí být potlačeno (a to za každou cenu a co nejrychleji). Protože stejně tak jako jsou bezohlední tito extrémní zločinci, stejně tak musíme být bezohlední i mi, kteří s nimi bojujeme.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

1 komentář:

  1. Já mám lepší řešení - každý člověk kolem desátého roku svého života bude podroben testu inteligence. Když nedosáhne hodnoty 115, tak jde pracovat třeba do dolů a nemá žádné práva kromě práva umřít. Zavede se to po celém světě a je vymalováno!

    OdpovědětVymazat