Úvod ke studiu ambrozie

Zveřejněno: 18. 12. 2014 | Kategorie: Výzkum ambrozie | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

ambrozie... toliko skloňované téma. Moudrosti věků o tomto pokrmu, jenž posílí doslova kohokoliv až na úroveň samých bohů, říkají, že je to možné. Ptáte se, co je ve skutečnosti možné ? No přece umělé vytváření této zázračné věci a to na základě dnes velice známé magické vědy. A proto je této věci věnována celá zvláštní rubrika "Výzkum ambrozie".

Ambrozie nemusí nutně mít podobu hmotnou. Může se jednat o produkt čistě na základě vaší vůle a myšlenky. A/nebo se může využít kombinace možností fyzických a duchovních. Takže vezmete část možnosti z fyzického světa a do toho "vsunete" svou vůlí a představivostí vaši posílenou myšlenku týkající se nesmrtelnosti a nezranitelnosti (tedy božství). Pak je z vás bůh úplný.

Totéž platí o její formě. Ambrozie nemusí mít nutně jenom jednu podobu, může se tedy jednat někdy o tekutinu a jindy o pevnou látku. Ať tak či ona, vždy platí, co je řečeno výše. 

Velice brzy se dovíte informace o konkrétních postupech vytváření ambrozie...

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

Žádné komentáře:

Okomentovat